Jarní trendy v oblékání pro rok 2023: Co se bude nosit?

Jaro je za dveřmi a s ním i nové módní trendy. Pokud chcete být v obraze, co se bude nosit v příštích měsících, přinášíme vám přehled nejzajímavějších kousků z nových kolekcí. Ať už jste milovníci romantiky, elegance, extravagance nebo klasiky, určitě si vyberete.

Barva roku 2023: Viva Magenta

Společnost Pantone každoročně určuje barvu roku, která odráží aktuální náladu a situaci ve společnosti. Pro rok 2023 vybrala barvu Viva Magenta, která je něco mezi tmavší vínovočervenou a červenorůžovou. Jedná se o barvu plnou energie, odvahy a optimismu. Více o barvě roku zde. 

Střihy: Oversized, balonové a rozparky

Pokud jde o střihy, in budou především oversized kousky, které působí pohodlně a moderně. Obléknout si můžete například volné sako, široké kalhoty nebo maxi šaty. Dalším hitem budou balonové rukávy, které dodají vašemu outfitu romantický nádech. Balonový střih se navíc objevuje i na spodničkách sukní. A pokud chcete být opravdu sexy, vsaďte na rozparky do půli stehen, které odhalí vaše nohy.

Materiály: Denim, kůže a průhlednost

Mezi materiály, které budou dominovat jarním a letním kolekcím, patří denim, kůže, samet a satén. Denim je nadčasový materiál, který se hodí na bundy, džíny, sukně i šaty. Kůže je elegantní a praktická volba na kabáty, bundy nebo kalhoty. Samet a satén jsou luxusní materiály, které dodají vašemu outfitu lesk a sofistikovanost. Pokud chcete být trochu odvážnější, zkuste průhledné látky, které prosvítají vaše spodní prádlo nebo tělo.

trendy 2023 - blog